-

-

Monday, November 29, 2010

Hujung Minggu: PIKOM Digital Lifestyle Expo 2010 (DLE)

Tarikh :  10hb hingga 12hb Disember
Tempat:  KL Convention Centre

Untuk pertama kalinya di Malaysia, pelanggan akan mempunyai peluang untuk mempelajari dan mengalami ekspo digital terbesar dan paling luas yang akan diadakan oleh PIKOM ketika syarikat PIKOM Digital Lifestyle Expo 2010 (DLE) akan membuka Disember ini di KL Convention Centre di sini. Pameran selama 3 hari dari tarikh 10hb hingga 12hb Disember akan mempamerkan lebih daripada 50 tanda global dan 400 gerai booths dengan keluasan 10.000 meter persegi, menjadi pentas kepada pengguna mencari barangan gajet elektronik terkemuka dan pameran telefon mudah alih di negara ini.

Ini adalah pertama kalinya National ICT Association of Malaysia yang dikenali sangat popular nasional untuk PC-nya PIKOM Fair, mengumpulkan semua gajet elektronik pengguna dan komunikasi telefon mudah alih di bawah satu bumbung dalam Digital Lifestyle Expo 2010. Pameran ini akan dibahagikan kepada enam segmen - Pavilion 3C (yang akan menampilkan elektronik, komputer dan komunikasi); TV 3D/LED dan AV / Home Hiburan; DCIM (yang adalah singkatan dari Digital Camera, Imaging dan Media); TIK / Multimedia / Devices, Games, dan terakhir Mobile / Broadband / Wireless.

Untuk keterangan lanjut sila layari: PIKOM Digital Lifestyle Expo 2010 (DLE)

6 comments:

  1. tq for d info, if dapat harga barang dgn lebih murah bagus juga :-)

    ReplyDelete
  2. hallo teman,

    saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
    Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
    Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
    untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
    http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

    TERIMA KASIH BANYAK

    salam teman blog,
    Rifki Fauzi
    (weowe.blogspot.com)

    ReplyDelete
  3. macam nak pegi je... salam kenal...

    ReplyDelete
  4. selamat dah g sabtu ritu, oklah pengalaman baru

    ReplyDelete
  5. terlupa sebab 2 hari minggu sibuk ke sana sini..hehe :-)

    ReplyDelete